Povoljno u Evropu i za praznike

Bez autora
Nov 30 2011

Jat Airways će po deveti put svojim putnicima izaći u susret sa još jednom akcijom, i u prazničnom decembru svojim putnicima ponuditi veliki broj aviokarata po povoljnim cenama. Ova promotivna akcija, deveta po redu ove godine, namenjena je građanima Srbije koji žele da posete evropske gradove tokom novogodišnjih i božićnih praznika, ali i stranim gostima koji nameravaju zimski odmor da provedu u Srbiji.Putnici koji kupe karte u periodu od 1. do 15. decembra ove godine imaće mogućnost da ih dobiju po izuzetno povoljnim cenama za polaske iz Beograda u periodu od 16. do 31. decembra 2011. i od 16. januara do 15. marta 2012. godine, sa povratkom između 1. januara i 15. marta.

Povoljno u Evropu i za praznikeJat Airways će po deveti put svojim putnicima izaći u susret sa još jednom akcijom, i u prazničnom decembru svojim putnicima ponuditi veliki broj aviokarata po povoljnim cenama.

Ova promotivna akcija, deveta po redu ove godine, namenjena je građanima Srbije koji žele da posete evropske gradove tokom novogodišnjih i božićnih praznika, ali i stranim gostima koji nameravaju zimski odmor da provedu u Srbiji.

Putnici koji kupe karte u periodu od 1. do 15. decembra ove godine imaće mogućnost da ih dobiju po izuzetno povoljnim cenama za polaske iz Beograda u periodu od 16. do 31. decembra 2011. i od 16. januara do 15. marta 2012. godine, sa povratkom između 1. januara i 15. marta.

U ovom periodu Jat će ponuditi povratne karte od 99 evra na linijama za Solun, Diseldorf, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje i Beč. Karte po cenama od 129 evra putnici će moći da kupe za Atinu, Istanbul, Rim, Milano, Cirih, Berlin, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg. Onima koji žele da posete Pariz, London, Amsterdam i Brisel, Jat će obezbediti karte od 159 evra. Na letovima iz gradova regiona, odnosno iz Podgorice, Sarajeva i Skoplja preko Beograda, za bilo koju evropsku destinaciju i nazad, putnici Jata moći će da putuju za 199 evra.

Oni putnici iz Evrope koji lete preko kompanije Jat za Srbiju i gradove regiona imaće mogućnost da od 1. do 15. decembra nabave povratne karte za polaske od 1. januara do 15. marta 2012. i za povratak između 16. janauara i 15. marta. Za putnike koji putuju iz Soluna, Diseldorfa, Podgorice, Tivta, Sarajeva, Skoplja i Beča cena karte iznosi od 99 evra, dok će putnici iz Atine, Istanbula, Rima, Milana, Ciriha, Berlina, Frankfurta, Koepnhagena, Stokholma i Geteborga moći da putuju za Beograd po ceni od 129 evra. Karte od 159 evra Jat će ponuditi na linijama iz Pariza, Londona, Amsterdama i Brisela za Beograd i nazad, a za 199 evra moći će da se putuje iz gradova Evrope, preko Beograda, za Podgoricu, Sarajevo i Skoplje.

U cene karata uključene su sve takse osim usluge izdavanja karte.

Kako je najavljeno, kompanija Jat poučena pozitivnim iskustvima stečenim u kontinuiranoj promotivnoj kampanji tokom cele ove godine, za 2012. svojim putnicima priprema niz prijatnih iznenađenja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik